Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Автокла́в — герметичний пристрій для здійснення технологічної обробки речовин в герметичній посудині під дією підвищених температур та надлишкового тиску.
Автоклав призначений для роботи в домашніх умовах:
- як стерилізатор харчових продуктів для стерилізації та консервування м'яса, птиці, риби, овочів, фруктів, соків, компотів, паштетів та інших продуктів у натуральному соку без застосування консервантів, розфасованих та закупорених сирими у скляні банки.
Високотемпературні режими стерилізації дозволяють:
- надійно знищувати бактерії, що є в консервованих продуктах;
- зменшити час термообробки, що підвищує якість продукції, що консервується;
- збільшити термін зберігання продукції.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Лан |
Країна виробник | Україна |
Стан | Новий |
Тип | Автоклав |
- Ціна: 5 485 ₴