Кошик
572 відгуків
+380 (97) 085-55-33
вул. Вокзальна 71, Кам'янець-Подільський, Україна
Товари для птахівництва, тваринництва та бджільництва
Кошик
Промислова лінія з переробки фундука та мигдалю (200 кг/год)
влево
  • Промислова лінія з переробки фундука та мигдалю (200 кг/год), фото 3
вправо

Промислова лінія з переробки фундука та мигдалю (200 кг/год)

  • Немає в наявності
  • Код: 1151

578 000 ₴

+380 (97) 085-55-33
Kyivstar
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Промислова лінія з переробки фундука та мигдалю (200 кг/год)
Промислова лінія з переробки фундука та мигдалю (200 кг/год)Немає в наявності
578 000 ₴
+380 (97) 085-55-33
Kyivstar
Опис
Інформація для замовлення

Промислова лінія – це повний комплекс обладнання для переробки фундука або мигдалю у промислових садах та на виробництвах. Комплект обладнання підібраний для максимальної автоматизації процесу переробки та мінімізації ручної роботи.

Промислова лінія виконує повний цикл переробки:

  • Калібрування фундука або мигдалю у шкаралупі за розмірами. Калібрування заощаджує час і сили на налаштуванні горіхоколу та підвищує вихід цілого ядра.
  • Розкол горіха на барабанному горіхоколі для фундука та мигдалю. Горіхокол максимальної продуктивності дбайливо розколює горіх та дає до 90% цілого ядра.
  • Переміщення горіха з горіхоколу на сортувальне обладнання здійснюється за допомогою підйомного транспортера з бункером. Конвеєр забезпечує безперебійну роботу лінії та рівномірну подачу без участі людини.
  • Сортування колотого горіха на віброситі та в системі аспірації. У процесі сортування на устаткуванні ви отримуєте відсортоване чисте ядро, шкаралупу та недокол. Сортувальне обладнання застосовується для якісного та швидкого сортування колотого горіха у великих обсягах та виконує до 95% усієї роботи з сортування.
  • Контроль якості ядра на інспекційному столі необхідний отримання відбірного горіха. В процесі інспекції ядро рухається по стрічці і персонал стежить за якістю, при виявленні невідповідного, зіпсованого ядра або шматочків шкаралупи воно забирається убік.

Продуктивність промислової лінії становить до 200 кг/год. При нормованому 8-ми годинному робочому дні обладнання здатне переробити до 1600 кг горіха (калібрування, розкол, сортування горіха). Для порівняння – при ручній переробці такої кількості горіха потрібно близько 60 осіб.

Для обслуговування кожної з установок потрібний один оператор. Оптимальна кількість персоналу для безперервної та якісної роботи обладнання: 8-13 осіб (кількість залежатиме від горіха).

* Лінію можливо переобладнати і укомплектувати під запити, і вимоги клієнта.
* Лінія виготовляється під замовлення для фундука або мигдалю.

* Колір або відтінок виробу на фотографії може відрізнятися від реального.

  • Ціна: 578 000 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner